Αφιερωμενοι Διακομιστες

Ρυθμίστε τους αφιερωμένους διακομιστές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας!

Μήπως η επίδωση του VPS διακομιστή σας δεν καλύπτει τις ανάγκες σας; Διαλέξτε ένα από τους δικούς μας αφιερωμένους διακομιστές που έχουμε σε προσφορά!

Έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε από τις μερικές βασικές πλατφόρμες οι οποίες θα καθορίσουν τα γενικά χαρακτηριστικά του αφιερωμένου διακομιστή σας στο μέλλον. Η επιλεγμένη πλατφόρμα θα πάρει τον απαραίτητο αριθμών δίσκων, και μετά μπορείς να  προσθέσεις όση μνήμη θες. Επίσης σας δίνουμε την ευκαιρία να προσθέσετε ένα HW controller και Windows ή Linux για λειτουργικό σύστημα. Η συνολική τιμή του μηνιαίου παγίου θα υπολογιστεί απευθείας μέσο του online διαμορφωτή μας. Μετά την δημιουργία της παραγγελίας, ο διακομιστής σου θα είναι έτοιμος σε περίπου 3 με 4 μέρες. Αν δεν θέλεις να περιμένεις τότε μπορείς απλά να διαλέξεις ένα από τους διακομιστές VPS. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος ούτε με αυτή την προσφορά τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε άλλες διαμορφώσεις, όπως εκατοντάδες gigabytes μνήμης και δεκάδες δίσκους.

 

Βασικά Πλεονεκτήματα:

  • Δωρεάν Ενεργοποιήση
  • Εγκατάσταση επιλεγμένου OS από εσάς με την βοήθεια ενός DVD ή σας το κάνουμε εμείς δωρεάν
  • Μεγάλη έκταση διανομών για Linux και Windows διακομιστές όπως και άλλα Microsoft λογισμικά
  • Online διαμορφωτής και πολλές επιλογές για διακομιστές αποθήκευσης
  • Πρόσβαση εξ αποστάσεως μέσω IPMI ή KVM
  • Επαγγελματικά κέντρα δεδομένων με ξεχωριστές ηλεκτρικές προμήθειες,συλλέκτες κεντρικού UPS και Diesel
  • 100Mbps γραμμη με σύνολο 1:4 και απεριόριστη μεταφορά δεδομένων για κάθε διακομιστή
  • Επώνυμοι Supermicro διακομιστές
  • Στην τιμή περιλαμβάνετε μια δημόσια διέυθυνση IPv4 και σας δίνουμε διέυθυνση IPv6 εάν το ζητήσετε.
  • Χωρίς συμβατικες υποσχέσεις – μόνο μηνιαίο πάγιο (η πρώτη περίοδος είναι 3 μήνες)

Διαχειριση Διαμκομιστων σε ανταγωνιστικη τιμη

Θέλετε να μας δώσετε κάποιο αφιερωμένο διακομιστή για να σας τον επιβλέπουμε; Παραγγείλετε την ολοκληρωμένη διαχείριση του ασταμάτητου μας κέντρου παρακολούθησης! Δεν θα χρειάζεστε να ανησυχείτε για την λειτουργία του διακομιστή σας, ο οποίος θα είναι κάτω από την επαγγελματική επίβλεψη των διαχειριστών μας. Η τιμή αυτής της υπηρεσίας καθορίζεται ανάλογα με την τιμή της βάσης του διακομιστή (30% της μηνιαίας τιμής του διακομιστή ,αναλογεί 20 ευρό minimum), και γι’αυτό αυτόματα προσαρμόζει στις ανάγκες σας.

Δοκιμάστε δωρεάν το λογισμικό Microsoft για 30 μέρες

Σε κάθε αφιερωμένο διακομιστή υπάρχει η επιλογή να τρέξετε οποιαδήποτε κατανομή Linux. Σε περίπτωση που το λειτουργικό συστημα είναι Windows, σας προσφέρουμε επιπλέον λογισμικό Microsoft σε προσιτές τιμές. Αν θέλετε πρώτα να τις δοκιμάσετε, δε υπάρχει κανένα πρόβλημα! Δίνουμε στο πελάτη μας την ευκαιρία να δοκιμάσει το λειτουργικό σύστημα για 30 μέρες! Για να μάθετε το μηνιαίο πάγιο του ενοικίου για συγκεκριμένα λογισμικά Microsoft, παρακαλω επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχετικοί Σύνδεσμοι

Online Διαμορφωση για αφιερωμένους διακομιστές.

Προσφορές για διαθέσιμους αφιερωμένους διακομιστές.