Εγγραφή και διαχείριση των domain

Υπηρεσιες Hosting

Εγγραφή και διαχείριση των domain, χώρων για ιστσελίδες και emails, εικονικής παρουσιάσεων και άλλων υπηρεσιών hosting.

Webhosting

Webhosting

Το Webhosting είναι ενας χώρος που αποθηκεύονται ιστοσελίδες και άλλες υπηρεσίες(email, FTP, στατιστικά, κ.α.). Το κάθε πλάνο hosting είναι σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες σας και μπορεί να ενεργοποιηθεί σοποιαδήποτε στιγμή σε ένα ποιό εξειδικευμένο πλάνο.

Εγγραφή Domain

Εγγραφή Domain

Η χαμηλότερη τιμή στην TLD αγορά. Όλοι Ευρωπαϊκοί και Διεθνείς Domain, συμπεριλαμβανομένου την υποστήριξη για τονισμένους χαρακτήρες *, γενικών και ειδικών Domain.

Εικονικοί διακομιστές VPS

Εικονικοί διακομιστές VPS

Η προσφορά μας για εικονικές υπηρεσίες δεν βασίζετε σε σταθερά "πακέτα", αλλά βασίζετε στην ικανότητα να αναμιγνύεις παραμέτρους και εικονικών παρουσιάσεων ραμμένο στα μέτρα σας. Όταν συντάξετε τις παραμέτρους των διακομιστών σου τότε μπορείς να διαλέξεις τον αριθμό του πυρήνα στο CPU, την χωρητικότητα της μνήμης και την χωριτηκότητα του δίσκου, κ.α.

Αφιερωμένοι Διακομιστές

Aφιερωμένοι Διακομιστές

Δεν θα συνδέσει προκαθορισμένες διαμορφώσεις, Απλώς θα συναρμολογήσουμε το διακομιστή ανάλογα με τα γούστα σας. Υπάρχουν κάποιες βασικές πλατφόρμες οι οποίες καθορίζουν την συνολική επίδοση των μελλοντικών αφιερωμένων διακομιστών. Επιλεγμένες πλαφόρμες θα τοποθετήσουν ένα αριθμό δίσκων, και θα προσθέτουν ακριβώς την χωριτηκότητα που χρειάζεσε.

Axfone Disk

Δίσκος Axfone

Δεν χρειάζετε ποιά να κάνεις συνέχεια backup τα αρχειά, φωτογραφίες, μουσικές, ταινίες ή ακόμα και λογιστικά σου. Απλά ένωσε τον υπολογιστή σου με το δίσκο Axfone και χρησιμοποίησε το όπως ένα οποιοδήποτε κανονικό δίσκο ή δικτυακό drive.

Πιστοποιητικα SSL

Πιστοποιητικα SSL

Προσφερουμε ενα ευρη πορτοφολιο προιοντων, που εχουν σχεδιαστει για διαφορες εφαρμογες. Τα πιστοποιητικα εχουν διαχωριστει σε εφτα ομαδες: wildcard, domain, multidomain, οργανισμός επαλήθευσης με την εκτεταμένη επικύρωση (EV), SGC και κωδικους πιστοποιητικων εγγραφης για εφαρμογες. Αν χρειαστειτε βοηθεια με την επιλογη σας, μην διστασετε να επικοινωνησετε μαζι μας.